Gradski portal

Bijelo Polje: Uhapšeni zbog krađe novčanika, nasilja nad bivšom suprugom, zloupotrebe droga…

Foto: Pixabay

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje su tokom vikenda preduzeli više koordiniranih aktivnosti u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika, privrednog i opšteg kriminaliteta i procesuirali četiri lica.

Naime, po naredbi Višeg suda u Bijelom Polju izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.M. iz Bijelog Polja.

“Tom prilikom pronađena su dva pvc pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, kao i jedno pvc pakovanje sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Pronađene su i tri vage za precizno mjerenje”, navodi policija.

On je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bjelopoljska policija postupila je po prijavi da je od jednog lica otuđen novčanik sa ličnim dokumentima i bankovnim karticama, od kojih je jedna zloupotrijebljena na jednoj benziskoj stanici, kao i jednom kiosku.

“U saradnji sa Osnovnim držvnim tužilaštvom u Bijelom Polju, preduzete su mjere i radnje koje su rezultirale rasvjetljavanjem krivičnog djela koje je postupajući tužilac kvalifikovao kao falsifikovanje i zloupotreba kreditnih kartica i kartica za bezgotovinsko plaćanje i krivična prijava je podnijeta protiv N.Š”, navodi policija.

Nadalje, pripadnici bjelopoljske policije procesuirali su i S.A. iz Bijelog Polja.

“On se sumnjiči za krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici koje je izvršio na štetu svoje bivše vanbračne supruge. Osim toga, policija je po naredbi Osnovnog suda u Bijelom Polju izvršila i pretres prostorija koje koristi S.A. kada je pronađeno 10 komada municije za pištolj, kalibra 7,62 mm koja je oduzeta i u odnosu na istu je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji će se izjasniti o kvalifikaciji djela”, navodi policija.

Takođe, po naredbi Osnovnog suda u Bijelom Polju, policijski službenici izvršili su pretres kuće koju koristi M.D. i prilikom pretresa, pronašli i uhapsili ga jer se potraživao na osnovu raspisane nacionalne potjernice Osnovnog suda u Bijelom Polju, radi sprovođenja u UIKS u Spužu.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

Najnovije