Pobjeda saznaje

Bez promjena u vrhu VPK Primorac: Mlađan Janović ostaje predsjednik kluba

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Foto: Skala radio

Vaterpolo klub (VPK) Primorac sa predsjednikom Mlađanom Janovićem počeće sezonu koja startuje sredinom septembra kvalifikacijama za najjače klupsko takmičenje, što znači da od najavljivane promjene nema ništa.

Nekadašnji crnogorski reprezentativac i proslavljeni vaterpolista će vjerovatno danas ili narednih dana sa predstavnicima iz opštine Kotor razgovarati o budućnosti kluba, konkretno o budžetu koji još uvijek nije izglasan. Na ranije održanoj Skupštini raspravljalo se o prošlogodišnjoj sezoni, a onda je prekinuta.

Janović je prošle godine, sa sportskim direktorom i još jednom legendom Antoniom Petrovićem, preuzeo brigu o klubu. Sjajne poteze nekadašnji klupski i reprezentativni saigrači napravil su angažovanjem trenera Sandra Sukna, što je dalo rezultat u domaćem prvenstvu i Evropi.

Po završetku sezone došlo je do razlaza sa hrvatskim stručnjakom jer je dogovorio saradnju sa Pro Rekom. Novi trener Primorca biće vjerovatno Ranko Perović ili Vido Lompar koji radi sa ekipom. Kotorski klub je trenutno tanak sa igračkim kadrom, mnogi igrači su otišli, a blizu da napusti klub je Miroslav Perković, reprezentativac Crne Gore i jedan od najvećih svjetskih talenata. Za njega je Novi Beograd, koji je napravio drim-tim, pokazao ozbiljno interesovanje.

Sve ovo ukazuje da Janovića, Petrovića i trenera očekuje težak posao, vremena je malo, a potrebno je što prije angažovati pojačanja i krenuti u novu, lijepu priču.

Pobjeda je, takođe, saznala da je kotorski zavoreni bazen funkcionalan, pa je pitanje vremena kada će Primorac, nakon nekoliko podstanarskih godina, napokon krenuti kod kuće sa radom.

Izvor: Pobjeda

Posljednje:

VEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE:

VEZANE VIJESTI:

Dokumenta