Ben Aflek o ljubavi sa Džej Lo: Zahvalan sam što sam dobio drugu šansu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Foto: Profimedia

Nakon što su Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili vezu nakon 19 godina, stalna su meta medija za koje ipak ne govore tako često o svojoj ljubavi.

Međutim, glumac je sada, po prvi put, odlučio da progovori o njihovoj ljubavi i vezi ističući da je veoma zahvalan što je dobio drugu šansu kod Dženifer, kao i priliku da sve greške iz prošlosti ispravi.

“Život je težak i stalno padamo i nadamo se da ćemo nešto naučiti iz tih padova. Jedina stvar koju morate da uradite jeste da drugu šansu iskoristite, kao i prilike koje vam sazrijevanje pruža”, rekao je Aflek u intervjuu za magazin WSJ i dodao da mu je u “novoj-staroj” vezi prelijepo, prenosi 24sedam.rs.

“Definitivno mogu da kažem da je meni prelijepo. To je dobra priča. To je odlična priča! I, znate, možda ću je jednog dana ispričati. Zapisaću sve… i onda ću to zapaliti”.

Iako se o njihovom pomirenju nadaleko govorilo da je samo marketinški trik, slavna pjevačica i glumac sve sumnje su odagnali kada se ona nedavno preselila iz Majamija u Los Anđeles, kako bi bila bliže svom dragom.

Izvor: 24sedam.rs

Posljednje:

VEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE:

VEZANE VIJESTI:

Dokumenta