Foto: ATP Tour

Nakon samo tri i po mjeseca zajedničkog rada Boris Beker i Holger Rune prekinuli su saradnju.

Ovu informaciju potvrdio je proslavljeni njemački teniser na društvenim mrežama.

“Želio bih da vas obavjestim da odmah prestajem sa obavljanjem uloge glavnog trenera Holgera Runea. Započeli smo ovu saradnju sa ciljem da dođemo do završnog ATP mastersa prošle godine, ali da bi ubuduće saradnja bila uspješna, shvatio sam da ću morati da budem Holgeru na raspolaganju mnogo više nego što je to dosad bio slučaj. Usljed privatnih i profesionalnih obaveza, trenutno Holgeru ne mogu da pružim ono što želi. Želim mu sve najbolje i uvijek ću biti njegov fan broj jedan. Istinski cijenim naše zajedničko putovanje”, poručio je Beker.

Beker je bivši svjetski broj jedan, a u igračkoj karijeri osvojio je šest grend slem titula, od kojih tri na Vimbldonu. Kao trener je sa velikim uspjehom sarađivao sa Novakom Đokovićem.

Rune je trenutno sedmi teniser na ATP listi, ove sezone igrao je finale Brizbejna gdje je izgubio od Grigora Dimitrova, a na Australijan openu završio je nastup već u drugoj rundi gdje ga je zaustavio Francuz Artur Kazo koji je dobio specijalnu pozivnicu za turnir.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta