NAJNOVIJE

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić kazao je da su studenti pokazali zbog čega mladost predstavlja svijest i savjest društva, koja je uvijek spremna da gradi mostove saradnje i koja nije opterećena teretom prošlosti.

Kako navode, povodom obilježavanja Nedjelje studenata, u organizaciji Studentskog vijeća Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore, juče je održana Smotra besjedništva, na kojoj je, kao član žirija, učestvovao i predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić.

Bečić je iskazao posebnu čast i zadovoljstvo zbog prilike da bude dio ovakvog događaja i pohvalio učesnike, istakavši da su oni ne samo izvorište ideja i kreativnosti, već i generatori promjena, čiji se glas uvijek i na svakom mjestu mora čuti.

“Uvijek budite ono šte bili danas. Budite spontani i uvijek i na svakom mjestu uključite iskrenost i emociju. Ogromno znanje, koje ste danas pokazali, uvijek pretvorite u akciju, a akciju u emociju, jer je ona pokazatelj iskrenosti. Emociju unesite, a stabilnost zadržite” poručio je predsjednik Bečić.

On je istakao da su studenti pokazali zbog čega mladost predstavlja svijest i savjest društva, koja je uvijek spremna da gradi mostove saradnje i koja nije opterećena teretom prošlosti.

“Takva mladost treba da gleda u budućnost, kako bi našim potomcima ostavili nešto mnogo uređenije i ljepše”, poručio je predsjednik Skupštine.

“Naša budućnost je upravo ono što sam danas imao priliku da vidim i drago mi je da u Crnoj Gori stasava mladost kakva je i potrebna našem društvu. Iz tog razloga, ohrabrujem vas da uvijek budete ovako mudri, hrabri, emotivni i iskreni i, što je najvažnije, da nikad ne odustajete”, zaključio je Bečić.

Prema ocjeni stručnog žirija, pobjednica takmičenja je Đurđina Truković, dok je drugo i treće mjesto pripalo Milici Ljiljanić i Mirku Stojkanoviću. Zadovoljstvo da proglasi pobjednike pripala je predsjedniku Skupštine, a njemu je od strane predstavnika Studentskog vijeća Pravnog fakulteta uručena specijalna zahvalnica za učešće u radu žirija.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta