Bečić: Ako se svi budu držali onog što su rekli, DPS će i na Cetinju biti prošlost

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lider Demokrata Aleksa Bečić poručio je da njegova stranka zajedno sa partijama sa kojima tvori vlast na državnom nivou nastavlja da niže pobjede, dok, kako ističe, DPS nastavlja pad.

“Ranije sam rekao da želim objedinjavanje izbora ne iz straha od poraza već zbog građana. Noćas se i vidi to. Dobili su šta su tražili”, kazao je Bečić.

Ističe da je ponosan na snagu partije i njenu infrastrukturu.

“Vidjeli ste danas prilikom objavljivanja podataka kakva je organizacija. Mi smo jedina partija koja je nastupila samostalno u sve tri opštine. Jedina smo partija parlamentarne većine koja ima odbornike u sve tri opštine. Ostvarili smo rast od 30 odsto u Mojkovcu, na Cetinju rast od 50 odsto. U Petnjici smo porasli nekoliko puta u odnosu na parlamentarne izbore i 150 odsto u odnosu na prethodne izbore”, kazao je Bečić.

Dodao je da to znači da je posrijedi jaka partija.

“Zaista sam ponosan. U Mojkovcu ubjedljiva većina što se tiče konstituisanja nove vlasti. Nova vlast ima ubjedljivu većinu. Na Cetinju, četiri odbornička kluba koja su zastupala opoziciju osvojila su čak 18 mandata. Ako se svi budu držali onoga što su rekli i na Cetinju će DPS biti opozicija i prošlost. U Petnjici takođe imaju veliki pad, DPS je imao blizu 60 odsto podrške, sada imaju oko 40 odsto”, kazao je Bečić.

Izvor: Pobjeda

Posljednje:

VEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE:

VEZANE VIJESTI:

Dokumenta