Basket u mom kvartu: Posljednji kvalifikacioni turnir u subotu na Tuškom putu

Posljednji, četvrti kvalifikacioni turnir trećeg izdanja Basketa u mom kvartu biće održan u subotu 25. maja na otvorenom gradskom terenu u Ulici Bracana Bracanovića na Tuškom putu, sa početkom u 10.30.

Još jedan popunjen turnir popularne manifestacije Sekretarijata za sport Glavnog grada pruštiće ljubiteljima igre pod obručem žestok obračun 16 ekipa, koja će se boriti za preostala tri mjesta koja vode na završni turnir u Njegoševom parku 22. juna.

“Pored plasmana na finalni događaj, ekipa koja bude najbolja na takmičenju na Tuškom putu zaradiće 200 eura, drugoplasirani tim će dobiti vaučer za SPA centar Hotela Voco, dok će treća ekipa biti nagrađena poklon paketima iz Montecco-a.

Vizu za Njegošev park do sada su čekirale ekipe Cetinje, Loptamo i Kobe (turnir u Tološima), G Unit, Comeback i Frulaši (turnir na Starom Aerodromu), te Parni valjak, Republikanci i Limun (turnir u Zelenici).

Nagradni fond završnog turnira je 3200 eura: 1700 za šampiona, 900 za drugoplasiranu i 600 za trećeplasiranu ekipu”. saopšteno je iz Sekretarijata za sport Glavnog grada.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments