Foto: Facebook

Portparol Pokreta za promjene Nikola Bajčetić večeras je na Twitter-u žestoko iskritikovao premijera Zdravka Krivokapića, koji je kazao da je napustio sastanak sa liderima parlamentarne većine jer ne dozvoljava podmetanje i neistine.

“Napusti ti fino i mjesto predsjednika Vlade i zahvali se ljudima koje si prevario. Uz izvinjenje. Laž je sinonim za svaku tvoju riječ, što su se do sad uvjerili mnogi na političkoj sceni Crne Gore, samo što ne žele o tome javno da pričaju. Ne brukaj se više”, napisao je Bajčetić.

Bajčetić je ranije danas poručio da ga je Krivokapić odblokirao na toj društvenoj mreži.

“Sad vidim da me je izdajnik odblokirao. Naravno, još jednu laž je izjavio, ali to za nas iz DF više nije ništa čudno. A ono što znam 100 odsto je to da on nacrt predloga tužilačkih zakona nije ni pogledao”, poručio je Bajčetić, komentarišući Krivokapićevu izjavu da je zadovoljan što je došlo do dogovora oko tužilačkih zakona.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta