Foto: youtube.com

Autoprevoznici otkazali su protestne vožnje koje su bile najavljene za ovu sedmicu, jer su dobili poziv na sastanak sa ministrom finansija i socijalnog staranja Milojkom Spajićem.

Kako je saopšteno iz NVO Klaster prevoza, poziv od ministra je stigao pola sata prije otpočinjanja prve protestne vožnje ove sedmice.

– Obavještavamo naše drage sugrađane da su vožnje do četvrtka otkazane. Razlog tokazivanja je taj što smo pola sata prije otpočinjanja prve protestne vožnje dobili poziv na sastanak sa ministrom Spajićem – navedeno je u saopštenju.

Sastanak je zakazan za četvrtak, u 10 sati.

Prethodno su autoprevoznici saopštili da će tokom cijele sedmice organizovati protestne vožnje povodom rješavanja njihove situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa.

Apelovali su tada na Spajića da sa riječi pređe na djela, odnosno da iskazanu volju pretoči u sastanak, te na taj način poštedi građane Podgorice gužvi koje će neminovno nastati u slučaju protestnih vožnji.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta