Autoprevoznici ponovo će organizovati protestne vožnje s obzirom na to da još nije zakazan sastanak sa ministrom finansija i socijalnog staranja Milojkom Spajićem povodom rješavanja njihove situacije uzrokovane pandemijom Korona virusa.

Kako su kazali u nevladinoj organizaciji Klaster prevoza, protestne vožnje biće organizovane od ponedeljka do petka, na istoj ruti, sa početkom u 14:30 sati.

“Naime, nakon otvorenog i iskrenog sastanka sa resornim ministrom Mladenom Bojanićem na kom su iznijeti problemi sa kojima se susrijeću autoprevoznici, kao i predlozi za rešenje krizne situacije u branši, dogovoreno je da se isti predstave ministrima Milatoviću i Spajiću, nakon čega bi išle na odobrenje Vladi. I pored izuzetnog značaja ove branše za turizam i razvoj ekonomije uopšte, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović nije izrazio želju da primi predstavnike autoprevoznika”, navodi se u saopštenju.

Iz NVO Klaster prevoza Crne Gore još jednom za apelovali na Spajića, da sa riječi pređe na djela, odnosno da iskazanu volju pretoči u sastanak, te na taj način poštedi građane Podgorice gužvi koje će neminovno nastati u slučaju protestnih vožnji.

Foto: Bankar.me

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta