Foto: Seleccion Argentina/Twitter

Fudbalska reprezentacija Argentine savladala je Salvador (3:0) u prijateljskoj utakmici koja je u noći između petka i subote odigrana u Filadelfiji.

Svjetski prvak je, reklo bi se, sa pola gasa pobijedio selekciju koja je posljednju pobjedu ostvarila petog juna 2022. godine.

Naravno da Salvador nije mogao da se nada da će tu seriju neuspjeha prekinuti protiv svjetskog prvaka, pa na kraju se može reći da je još i dobro prošao jer je njihov golman imao čak 11 uspješnih intervencija.

Prednost “gaučosima” koji su igrali bez prve zvijezde Lionela Mesija donio je Kristijan Romero koji je pogodio glavom nakon kornera Anhela di Marije u 16. minutu.

Tri minuta prije isteka prvog poluvremena Enco Fernandez je krunisao lijepu akciju i kontru svoje ekipe.

Tačku na meč stavio je Đovani Lo Selso u 52. minutu nakon još jedne izvanredne akcije.

https://youtu.be/XNyaJZ40cwA

Kolumbija je u Londonu iznenadila Španiju i slavila minimalnim rezultatom.

Gol odluke postigao je Danijel Munjoz fantastičnim pogotkom u 61. minutu.

https://youtu.be/BNpfOtHMsMk

Kolumbija ne zna za poraz više od dvije godine, posljednji put je izgubila drugog februara 2022. godine minimalno od Argentine u kvalifikacijama za Mundijal.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta