Foto: TK S3

Juniorska tekvondo reprezentativka, Andrea Berišaj, osvojila je zlatnu medalju na međunarodnom turniru E2 klase u Sofiji.

Ona je u finalnom meču, kategorije do 63 kilograma, pobijedila Ukrajinku Mariju Leonovu.

Berišaj je, kao prvi nosilac u kategoriji do 63 kilograma, bila slobodna u prvom kolu, dok je u drugom pobijedila Bugarku Veroniku Žetčevu.

Borbu za zlatnu medalju izborila je pobjedom protiv Kipranke Krisilde Haralambus.

U istoj konkurenciji, u kategoriji do 49 kilograma, Vasilije Nestorović je u kategoriji do 59 kilograma pobijedio na startu Makedonca Andreja Vasilevskog, ali je u narednom kolu izgubio od prvog nosioca, Moldavca Mihaila Conosa.

Kadetkinja Lana Baletić u kategoriji do 44 kilograma, eliminisala je na startu Grkinju Eirini Kaskauti, dok je u borbi za medalju zaustavljena od Lene Milutinović iz Srbije.

“Naši borci su, bez obzira na ishod mečeva, imali odlične nastupe. Andrea je u sve tri borbe slavila bez izgubljene runde i skoro sve je pobijedila prekidom. Nastup u Sofiji bila nam je peta klupska aktivnost u ovom mjesecu. Očekuje nas još Skopje Open G1”, kazao je trener podgoričkog kluba S3 Vlado Stanišić.

MINA

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta