Miss Crne Gore Anđela Vukadinović otputovaće 16. februara u Mumbai, gdje će 9. marta, nakon nekoliko odlaganja, biti održan izbor za najljepšu djevojku svijeta.

Sve pripreme su zavrsene. Izbor za Miss Svijeta se odlagao nekoliko puta, pa sam imala dovoljno vremena da se pripremim na najbolji moguci nacin. U stalnom sam kontaktu sa organizatorima. Prethodnih dana morala sam da odradim zadatke koje sam dobijala, a koji ce mi pomoći da se u sto boljem svijetlu predstavim u Indiji- govori o završnim pripremama Vukadinović.

Ističe da su joj očekivanja od takmičenja velika, kako bi sebe i svoju zemlju predstavila na najbolji mogući način.

-Akcenat bih stavila na neophodnost obrazovanja, da motivišem mlade da uče jezike, da se obrazuju, putuju, rade na sebi i sklapaju nova prijateljstva. To ću uraditi i u Indiji kada ću imati priliku da brojnim ambasadorima prezentujem bogatstvo Crne Gore, Kotora i Boke – kaže Vukadinović.

Poseban i važan segment takmičenja je Beauty with a Purpose u kojem se ogleda humanost djevojaka i njihov rad na tom polju i pokazivanje na pravi način kako ljepota nije samo u spoljašnjosti već u onome što osoba nosi iznutra.

– Organizovala sam veliki broj humanitarnih akcija koje su veoma bile zapažene od strane javnosti i medija. I u narednom periodu ću se truditi da pružim pomoć onima kojima je to zaista najpotrebnije – zaključuje Vukadinović.

Kroz pripreme, podršku svojih voljenih i podršku cijele Crne Gore, osjećam se spremnom da predstavim našu predivnu zemlju na ovom prestižnom takmičenju ljepote.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta