Search
Close this search box.

Anćeloti: Djeluje kao san, ali je stvarnost

"Djeluje kao san, ali je stvarnost. Veoma sam srećan. Kao i obično, utakmica je bila teška, Borusija je bila bolja u prvom, mi u drugom, ali to je fudbal. Uspjeli smo da slavimo fantastična sezona je iza nas", rekao je Karlo Anćeloti za TNT sports nakon meča.
Foto: UEFA Champions League/Twitter

Proslavljeni crnogorski fudbaler i legenda Reala, Predrag Mijatović, kazao je za Radio Kadena Ser uoči večerašnjeg finala Lige šampiona da i „ukoliko se desi da Madriđani imaju loš dan, da im je dovoljno pet minuta“, a ustvari je omašio za četiri minuta, „kraljevićima“ je bilo potrebno devet da se domognu 15. „ušatog“ pehara.

Real je u velikom finalu u Londonu bio bolji od Borusije Dortmund (2:0) iako je u prvom poluvremenu potpuno bio inferioran.

„Preživio“ je u prvom dijelu nekoliko dobrih šansi, a u nastavku je stigao do pobjede preko Danija Karvahala i Vinisijusa Žuniora.

Velike zasluge idu na račun italijanskog trenera Karla Anćelotija koji je večeras podigao rekordni peti trofej Lige šampiona, treći sa „blankosima“.

„Djeluje kao san, ali je stvarnost. Veoma sam srećan. Kao i obično, utakmica je bila teška, Borusija je bila bolja u prvom, mi u drugom, ali to je fudbal. Uspjeli smo da slavimo fantastična sezona je iza nas“, rekao je Karlo Anćeloti za TNT sports nakon meča.

Na pitanje kako Real uvijek pronađe način da dođe do najvećeg evropskog pehara, popularni Karleto odgovara:

„Tu su istorija i tradicija ovog kluba, naravno i kvalitet igrača. Svi smo kao porodica, imamo fantastično okruženje, atmosferu u svlačionici…Ponosan sam i moram da kažem hvala mom klubu i igračima – nije bilo teško trenirati ovaj sastav“, skromno je pojasnio Italijan, kao što je uvijek odmjeren u svojim izjavama.

Slaviće se večeras u Madridu, ali i u Londonu, kao i širom planete gdje se nalaze navijači Reala.

„Ne znam šta ćemo raditi večeras, ali zasigurno nećemo spavati“, istakao je Anćeloti.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments