Foto: gov.me

Albanska lista, čiji su konstituenti Albanska alternativa, Nova demokratska snaga Forca, Demokratski savez Albanaca, Građanski pokret Perspektiva i Unija Tuzi, priključila se danas podršci potpisivanju građanske peticije za smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

„Oni su istakli da o Leposavićevoj smjeni tek treba da se izjasni parlament i da je nužno da uoči toga građani u što većoj mjeri pokažu šta zaista misle o negiranju genocida u Srebrenici, koje predstavlja atak na građansku ideju u Crnoj Gori”, navedeno je u zajedničkom saopštenju opozicionih partija i građanskog pokreta „21.maj”.

Građansku peticiju koja se nalazi na adresi gradjanskapeticija.me, ranije danas su podržali Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate, Bošnjačka stranka, Socijaldemokratska partija, članice Albanske koalicije Jednoglasno (Demokratska partija, Demokratska unija Albanaca, Demokratski savez), Liberalna partija i Građanska inicijativa “21. maj”.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta