Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Foto: Pixabay

Air Serbia je saopštila da su u medijima, kao i na društvenim mrežama, objavljene brojne “spekulacije i neistinite tvrdnje” u vezi sa cijenama karata ove kompanije između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji.

„Ne ulazeći u razloge zbog kojih bi pojedini mediji i osobe željeli da šire neistine o navodno visokim cijenama karata, u cilju istinitog informisanja građana želimo da iznesemo precizne informacije s tim u vezi. Zbog izuzetno velike tražnje od marta ove godine, karte za letove Air Serbia između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji mogu se kupiti samo više dana, pa i nedjelja, unaprijed“, navedeno je u saopštenju.

U saopštenju Air Serbia se navodi da su već duže vrijeme karte za sve letove u septembru rasprodate.

Kada je riječ o oktobru, dodaje se da ima još vrlo malo raspoloživih karata u prvoj polovini mjeseca.

„U ovom trenutku, najniža dostupna cijena za avio-kartu u jednom smjeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda je počev od 397 eura. Najskuplja dostupna karta u jednom smjeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda košta 567 eura. Kada je riječ o povratnim kartama iz Moskve do Beograda u ekonomskoj klasi, najniža dostupna cijena je počev od 816 eura, a najviša moguća je 1.156 eura. Sve cijene su prikazane u totalu, odnosno sa uračunatim svim pripadajućim taksama“, saopštila je Er Srbija.

Izvor: Agencije

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta