NAJNOVIJE

Foto: Ilustracija

Air Montenegro je novi naziv brenda pod kojim će letjeti avioni avio kompanije To Montenegro.

“Naziv brenda je verbalni iskaz koji za ulogu ima osnovnu identifikaciju brenda od strane javnosti i on se često razlikuje od naziva kompanije nosioca brenda. Postoji mnogo faktora koji utiču na kreiranje uspješnog brenda. Najvažniji od svih je pružanje kvalitetne usluge, ali značajnu ulogu igraju i ime i logo po kojim se kompanija prepoznaje”, navode iz kompanije.

To, dodaju, potvrđuje i podatak da je na adresu novog avioprevoznika stiglo preko 500 prijedloga za novi naziv i logo.

“U procesu selekcije pristiglih ponuda za izbor imena stručni žiri nije imao dilemu, jer i po njihovim kriterijumima i po prijedlogu najvećeg broja građanki i građana ime brenda Air Montenegro predstavlja najbolji naziv za novu etapu i prepoznatljivi kontinuitet nacionalne avio kompanije”, ističu.

Kvalitetno brendiranje, naglašavaju, treba da se oslanja na strukom vođeni, interdisciplinarni proces.

“Izbor vizuelnog identiteta, koji je sam po sebi bio mnogo teži zadatak, kako za realizaciju tako i stručnom žiriju za odabir, nije sa aspekta tehničke primjenjivosti i specifikacija prepoznat u ponuđenim rješenjima. Zato je kompanija To Montenegro odlučila da raspiše međunarodni nagradni konkurs za izradu loga”, navode.

Međunarodnim konkursom ujedno počinje i globalna marketinška promocija brenda Air Montenego i cilj je da odabrano rješenje vizuelnog identiteta bude ambasador Crne Gore i na nebu i na svjetskim aerodromima.

Više detalja o konkursu, o uslovima i načinu učestvovanja, možete pogledati OVDJE.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta