Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova u tehničkom mandatu, Filip Adžić, na poziv ministra za unutrašnje poslove, sport i integracije Slobodne Države Bavarske, Joakima Hermana, učestvovaće na 3. Dunavskoj bezbjednosnoj konferenciji, koja će se održati u periodu od 23. do 24. marta 2023. godine u Briselu.

“Treća Dunavska bezbjednosna konferencija imaće za cilj jačanje međunarodne policijske saradnje u okvirima Strategije Evropske unije za Dunavsku regiju (EUSDR).

Akcenat će naročito biti na razmjeni iskustava i najboljih praksi iz oblasti međunarodne policijske saradnje u Dunavskoj regiji kada su u pitanju neregularne migracije, krijumčarenje i trgovina ljudima, ali i uticaj rata u Ukrajini na bezbjednost u Dunavskoj regiji”, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova. 

Tokom boravka u Briselu Adžić će, kako je saopšteno iz MUP-a medijima, imati nekoliko bilateralnih sastanaka sa zvaničnicima evropskih institucija.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta