Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nezapamćena tragedija u Crnoj Gori, kazao je premijer Dritan Abazović nakon posjete cetinjskoj bolnici.

“KCCG i cetinjska bolnica su u pripravnosti, šta reći u ovom trenutku? Biće teško sve vratiti u normalu, ali moraćemo uz neku solidarnost… Policajac ima lakše povrede, nalazio se u u Urgentnom bloku kad smo mi bili tamo”, kazao je on.

Kako je kazao ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić, nije sada momenat da se priča o tome da li je policija mogla bolje i brže reagovati.

“Dajte da danas tugujemo, a vidjećemo kad se završe analize da li se moglo drugačije reagovati. Ono što znamo je da je policajac želio da ga spriječi i da je tom prilikom zadobio povrede glave. U svakom slučaju dajte da danas budemo zajedno i saosjećamo u boli tih familija i kojima će biti teško da počnu da funkcionišu a nikad se neće oporaviti u potpunosti”, kazao je Adžić

On je bio sugrađanin od kojeg niko nije očekivao da će ovako nešto uraditi. Nemamo informaciju da se dobrovoljno predao.

Kompletno rukovodstvo policije je na Cetinju i u toku je rasvjetljavanje svega što se desilo i ne možemo i ne očekujte od nas da dajemo neke preuranjene informacije i da krivicu prebacujemo na bilo koga. Ukoliko bude bilo kakvog propusta sigurno će to javnost znati, ali dozvolite da danas pokažemo da smo solidarni sa onima koji su pogođeni ovolikom tragedijom”, kazao je Adžić.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta