Foto: Discovery Sports/Twitter

Proslaljeni švedski teniser Mats Vilander smatra da je Novak Đoković prvi favorit za osvajanje predstojećeg Rolan Garosa.

“Iz više razloga moram da kažem da je Novak favorit na RG. Prvo jer je upravo osvojio titulu u Rimu i to će mu dati samopouzdanje, onda jer mislim da u sebi nosi tu želju za revanšom zbog svega što mu se dešavalo minulih mjeseci, prije svega što nije mogao da igra na Australijan openu. On je branilac krune”, kazao je Vilander u intervjuu za špansku Marku.

Osvrnuo se i na to što mnogi Nadala vide uskoro u penziji, ali ne i Šveđanin.

“Ne plašim se da bi Rafa uskoro mogao da završi karijeru. Rafina karijera je takva. Često ga poredim sa trkačkim konjem, uvijek će trčati najbrže što može i boriti se. Njegov trud nema granica, njegov limit su povrede. Nastaviće sve dok mu povreda ne dozvoli da igra. Naučio je kako uvijek da se vrati, stalno vidimo nešto novo u tom povratku. Istina da je u Rimu bio povrijeđen, ali zna on kako da se sačuva i da sebi šansu na Rolan Garosu”, naveo je sedmostruki grend slem šampion.

Otvoreno prvenstvo Francuske na programu je od 22. maja do 5. juna, a titulu brani prvi reket planete – Novak Đoković.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta