Politika

Vešović: Robotskim saopštenjima Demokrate izbjegavaju odgovore i recikliraju propagandni otpad DF-a

Skrećemo pažnju Demokratama, možda u svom naletu bijesa i nemoći nijesu primijetili, ali zabagovao im je softver za saopštenja pa vrti stalno jedan isti tekst – i to pogrešan, poručio je predsjednik Odbora DPS Glavnog grada Časlav Vešović reagujući na saopštenja Demokrata.

“Resetujte tog robota, pa onda odgovorite na pitanja koja vam cio dan postavljamo. Dakle, odgovorite: Zašto se plašite da, onako kako bi se očekivalo od jedne odgovorne partije, glasate za smjenu Marka Kovačevića, iako je on svojim postupcima i izjavama, posebno onom kojom je negirao genocid u Srebrenici, zaslužio da bude smijenjen?”, upitao je Vešović.
Nije li vas sramota, dodaje, da najgore uvrede razmjenjujete sa Demokratskim frontom, a da onda sa njima sjedite u istim foteljama, i zavisite od njih?

“To djeluje kao prilično ponižavajuća pozicija. Zašto branite postupke Vesne Bratić, ostrašćeni revanšizam i klerikalno – nacionalističku indoktrinaciju koju sprovodi u sektoru obrazovanja? Da li je to ona Crna Gora kojoj se vi nadate, iako lansirate floskule o etničkom skladu i multinacionalnom društvu?”, kazao je Vešović.


Zašto se vaša “pomiriteljska“ politika, pita dalje, ogleda u istrajnom omalovažavanju, emitovanju mržnje i klevetanju svakog neistomišljenika? Da li to radite u afektu ili imate neki drugi problem?

“I, da, onaj snimak koji ste pustili, nema nikakve veze sa tekstom koji ste napisali. Znamo da vam je propaganda DF, srbijanskih tabloida Karadžićevih ratnih ministara atraktivna, pa je često pozajmite i upotrebite. Ali, sljedeći put kad reciklirate tabloidni otpad, bar se potrudite da odgledate snimak, a ne bi bilo loše i da pustite integralni govor, a ne da se služite montiranim isječenim djelovima, i dopisujete tekst koji ne postoji”, zaključio je Vešović.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *