Izdvojeno Region

Vučić i Palma zajedno u Jagodini: Poruka Tužilaštvu?

Foto: Printskrin, N1

Dok javnost čeka odluku Tužilaštva u Kraljevu povodom pokretanja istražnog postupka protiv Dragana Markovića Palme, kog je prije dva mjeseca Marinika Tepić optužila za podvođenje maloljetnica, Marković se danas pojavio u Jagodini, u društvu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Upitan od strane novinara N1 da li ovim zajedničkim pojavljivanjem šalje poruku istražnim organima kako da vode istragu, Vučić je kazao: „Ukoliko je za bilo šta kriv, on će itekako da odgovara i niko ga neće štititi, niti ću ga ja štititi niti neko drugi. Samo nemojte da polazite od prezumpcije njegove nevinosti“, rekao je Vučić.

„I sad vi pitate predsjednika da li je naše zajedničko pojavljivanje to da me on brani? Ne treba niko da me brani, ja sam se sam prijavio. Ja sam čovjek domaćin, porodičan, i oni su izabrali mene, zato što ja, kad govorim u Parlamentu, to ima određenu težinu“, rekao je Marković, prenosi N1.

Ipak, nema veće težine od one kad se pojavite u društvu predsjednika Srbije, uvjerena je Marinika Tepić.

„Ja duboko vjerujem da je ovo poruka tužilaštvu. Da je pojavljivanje Vučića s Palmom direktna poruka Tužilaštvu koje je sada kao zapeta puška, to nam je svima jasno“, istakla je Tepić.

Upravo iz tog razloga sluti da „puška možda neće ni opaliti“.

„Ja zaista sada slutim da je Tužilaštvo u narednim danima bilo spremno da pređe u istražnu fazu. Da to nije tako, sigurna sam da se Vučić danas ne bi pojavio s Palmom u Jagodini“, dodala je Tepić.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *