Ekonomija

Demokrate: Opština Budva oslobođena plaćanja više od 30 miliona eura

Foto: Printskrin, TVCG

Vlada Crne Gore i Ministarstvo finansija, a na predlog poslanika Dragana Krapovića, zauzeli su dijametralno suprotni stav prema Opštini Budva u odnosu na prethodnu Vladu DPS-a, saopštio je Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Budva.

“Prihvatanje Amandmana koji je poslanik Krapović podnio na Predlog zakona o budžetu Crne Gore za 2021.godinu, a tiče se člana 13 stav 3 tačka 5 u kojem je tražio da se ista izbriše, Opština Budva je oslobođena da plati, odnosno da se dodatno zaduži u 2021.godini za preko 30 miliona eura”, navode Demokrate Budva, prenosi RTCG.

Saopšteno je da su u Amandmanu Krapovića jasno navedene činjenice i razlozi za prihvatanje tog Amandmana.

“Poslanik Krapović je naveo da je u pitanju problematičan projekat u kojem je napravljen veliki broj krivičnih dijela u toku njegove realizacije , kao i izdavanje državne garancije izdate od strane Vlade Crne Gore, kojom je rukovodila Demokratska partija socijalista Crne Gore”, piše u saopštenju.

Demokrate Budva navode sa su uvjereni da će pobjeda Opštine Budva u navedenim procesima biti značajno pomognuta spremnošću Vlade Crne Gore za podršku toj borbi “i da će tako novac građana Budve i Crne Gore biti vraćen u budžet, a da će svi koji su učestvovali u ovoj velikoj pljački odgovarati za svoje nedjela”.

“Građani Budve sada mogu jasno da vide kako mi radimo za našu Budvu i kako se borimo da sačuvamo svaki euro građana i Budve i Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *